Ansvarsfraskrivelse

Der er altid risiko involveret når du investere dine penge, uanset om det er i børsmarkedet, fast ejendom, egen virksomhed, eller andre former for kapital involvering. Du bør altid undersøge dine investerings-mål på forhånd og lave dine egne risiko-vurderinger inden du investere dine penge.

Finansteori påtager sig intet ansvar for eventuelle tab eller skader som følge af indholdet på denne hjemmeside, hvad enten det skyldes fejl eller uhensigtsmæssigheder i indholdet på hjemmesiden eller andre årsager. Finansteori forsøger altid at udgive korrekte informationer og kilder, men garantere ikke at indholdet er uden fejl eller mangler. Finansteori påtager sig ikke ansvar for fejl eller mangler.

Udgivet informationer på finansteori.dk er vejledende og er ikke konkret finansiel vejledning. Hvis du er i tvivl, bør du altid opsøge kontakt til en professionel rådgiver, som kan sætte sig ind i din situation.

Rapportering af fejl og mangler

Målet med hjemmesiden er at udgive god vejledning, så vores læsere kan blive klogere på at investere. Nogle gange kan love, regler eller anden information ændre sig. Det kan gøre sidens indhold ukorrekt eller misvisende. Hvis du finder fejl eller mangler, er du velkommen til at kontakte os, så kigger vi på det!