Forretningsplan

Velkommen til Finansteori, en hjemmeside hvor der er fokus på at investere sine penge. Målet er hjælpe den generelle dansker, med at blive en investor. I Danmark er der mange tiltag for, hvorfor man skal investerer sine penge, som f.eks skattefradrag, aktiesparekonto, pensionsordninger der første beskattes ved udbetaling og meget mere.

Hvis man kigger indkomstgrænserne, så er der typiske fordomme overfor de rigere indkomstklasser. Her er målet at hjælpe dig, med at fokusere på din fremtidige muligheder, istedet for at kigge på andres økonomi. Hvis du vil pleje og udvikle din formue, kræver det at du har et overblik over din økonomi. Så er der ikke tid til at holde øje med andre.

Forretningsplan

Hvad vil vi opnå?

I første omgang er planen at udforme hjemmesiden (ref. finansteori). Der bliver brugt meget tid på at undersøge og analysere investerings typer og mål. I første omgang er der fokus på børshandel, hvor under du finder handel med aktier, foreninger, obligationer, futures, optioner og meget mere.

Når vi har grundlæggende materiale indenfor børshandel, er målet er gå videre til at informere dig omkring bolighandel og udlejningsmuligheder. Da udlejning kræver mere kapital at komme igang med, er aktier og eventuel crowdlending en god start.

Når vi begynder at have en god personlig formue, begynder vi at fokusere på iværksætteri og at drive et selskab. Her kommer der blandt andet fokus på at overdrage sine aktiver til selskabet og dertil eventuelle økonomiske fordele.

Hvordan vil vi tjene penge?

Finansteori udforsker flere muligheder for at ‘monetize’ hjemmesiden. Som start er der fokus på at indgå relevante samarbejder med normale reklamer og Affiliate Marketing.

* Affiliate marketing betyder at finansteori kan tjene en kommision, når du klikker over på en hjemmeside via et link. Kommisionen er afregnet, hvis du køber en vare, tilmelder et nyhedsbrev, eller hvad aftalen nu går ud på.

Vi opfordrer dig ikke til at købe noget igennem vores links, men håber at du vil overveje at bruge dem, hvis du har tænkt dig at købe noget eller at registrerer dig.

Dertil bliver der spekuleret i abonnementløsninger og dybdegående kurser. Indtil vi har et bedre indblik i brugen af hjemmesiden, og hvad folk har interesse i, vil der kun blive fokuseret på reklamer og affiliate marketing.