Privatlivspolitik

Mange tak for din interesse i finansteori og dertil hvordan dine data bliver håndteret.

Vi bruger Google Analytics til at analyserer hvordan du anvender hjemmesiden. Vi har sat indstillingerne til at anonymiserer indsamlede informationer. Det betyder at vi kun har adgang til at se hvordan hjemmesiden anvendes og ikke af hvem. Vi har ikke mulighed for at forbinde nogen data til dig eller dit besøg.

Ved godkendelsen af Ikke-nødvendige Cookies tillader du at Facebook må identificere dig besøg på hjemmesiden. Vi kan ikke se dine facebook oplysninger, men vi kan oprette reklamer som er målrettet til dit besøg på hjemmesiden. For at give et eksempel, hvis du åbner artiklen om EuroJackpot, så kan vi fortælle Facebook at de skal vise en reklame til dig, uden at vide hvem du er.

Vi påtager os intet ansvar for hvordan linkede eller tredjepart hjemmesider, som ikke er anvendt direkte på www.finansteori.dk, håndterer dine data. Hvis du klikker på et af vores Affiliate links (ref. link reklamer) så husker den linkede side dig imellem 24 timer og 60 dage. Hvis du køber noget eller opretter dig i den tidsperiode, modtager vi en kommission. Der bliver ikke overført nogen identificerende informationer, kun at du kommer fra vores hjemmeside og igennem vores”link reklame”.